Geld verdienen met je telefoon

Tegenwoordig maakt iedereen constant gebruik van zijn smartphone, maar wat veel mensen niet weten is dat je hier ook gemakkelijk geld mee kunt verdienen. Dit is ideaal voor mensen die tijd over hebben en graag bezig zijn met hun mobieltje. Wij geven je een paar tips over de manieren waarop je geld kunt verdienen met je mobiele telefoon.

Opdrachten doen

Er zijn apps zoals Roamler en SmartSpotter waarmee je kleine opdrachten met je telefoon kunt uitvoeren voor bedrijven. Door deze opdrachten uit te voeren kun je geld verdienen dit varieert van gemiddeld een paar cent tot een paar euro per opdracht. Er zijn diverse opdrachten waaruit je kunt kiezen zoals het maken van een foto van een schap, het interviewen van een persoon of het zelf beantwoorden van vragen. Als je veel vrije tijd hebt is het leuk om op deze manier geld te verdienen omdat je veel variatie hebt en precies kan doen wat jij leuk vindt.

Verkopen of verhuren

Er zijn ook apps waarmee je je bezittingen kan verkopen zoals eBay en Marktplaats. Als je spullen hebt die je al langere tijd niet gebruikt kun je een advertentie online plaatsen via deze apps en wachten tot er een bod wordt gedaan. Maar ook door dingen te verhuren kun je gemakkelijk geld verdienen. Als je je auto bijvoorbeeld een dag niet nodig hebt kun je deze verhuren via SnappCar en als je op vakantie gaat kun je je huis verhuren via Airbnb. Hier ben je bijna geen tijd aan kwijt en je verdiend ondertussen gewoon geld zonder dat je daarvoor opdrachten hoeft te doen.

Online gokken

Als je van gokken houdt en daar ook goed in bent is online gokken de manier om snel geld te verdienen. Dit is een recreatieve en leuke oplossing voor mensen die goed zijn in gokken. Daarnaast kun je op diverse gok en poker sites gebruik maken van gratis bonuscodes, waardoor je goedkoper uit bent.