iPhone 7 kopen? Check dit eerst

Van plan om aankomende maand een iPhone 7 te bestellen? Dan moet je snel zijn, want de komende tijd gaat het erom spannen. De laatste keer dat de smartphone namelijk te koop was, kon je na een paar uur al op uitverkochte webshops rekenen. Je moet dus een tactiek hanteren bij het moment van kopen, en wij weten hoe je dat moet doen.

Ken de releasedate uit je hoofd

De waarschijnlijke release date zal 23 september zijn voor Nederland en België. Maar let op, deze datum is nog niet bevestigd door Apple zelf, dus houd het laatste nieuws in de gaten voordat je gaat jagen op een webshop met voorraad.

Een iPhone 7 kopen is niet de kleinste bestelling die je plaatst, echter is het wel een goede. Want de nieuwste iPhone zal beter zijn dan ooit tevoren.

Waar kenners het hebben over het toestel van de eeuw, spreken wij liever over het beste toestel dat in 2016 uit gaat komen. De Galaxy s7 Note was prima, maar als je een Apple fan bent is er natuurlijk maar 1 toestel die jij moet kiezen.

Mogelijk moet jij nog bepalen voor welk model je gaat, want je kunt ook de iPhone 7 plus kopen. Dit toestel is wat minder populair dan de 7, gezien het grote formaat.

Moet je niet de 7 plus kopen?

 De iPhone 6s plus was een stuk populairder dan de iPhone 6 plus, wat komt door de wereldwijde acceptatie van grotere toestellen. Zo ook bij de iPhone 7 plus. Wil je een groter scherm, betere processor en dus meer kunnen doen, dan is de plus variant interessanter.

Wij weten wel waar jij de beste prijs kunt krijgen, maar dan moet je wel klaar zijn om te knallen. Op nu.nl kon je nog lezen hoe handig het wel niet is om op tijd te zijn, daarom kan je nu alvast jouw webshop vinden!