Je telefoon beschermen met telefoonglaasjes

Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende smartphones die een glazen scherm hebben. Er worden ook telefoons uitgebracht die geen thuisknop meer hebben en daardoor het scherm breekbaarder wordt. Samsung en Apple zijn een van de grootste smartphone fabrikanten die telkens met nieuwe innovaties komen. De functies van de smartphones lijken wel erg op elkaar omdat ze de nieuwe innovaties er ook aan toevoegen. Omdat ze zo veel mogelijk scherm willen gebruiken heeft Samsung smartphones die over de rand gaan. Door al die nieuwe functies die aan het scherm worden toegevoegd is het scherm alleen maar breekbaarder. Daarom zijn goede screen protectors erg belangrijk die je scherm beschermt tegen krassen, vuil en barsten.

 

Telefoonglaasjes die barsten en krassen voorkomen

Smartphones kunnen erg prijzig zijn en om ze te laten repareren kan erg duur zijn. Daarom is het beter om goed je scherm te beschermen. Er zijn glazen telefoonglaasjes van glas en van plastic. Ze geven allebei bescherming maar ze hebben ook voordelen en nadelen. De glazen telefoonglaasjes zijn dikker dan die van plastic en daardoor geven ze betere bescherming en hoef je ze niet vaak te vervangen. De telefoonglaasjes hoeven niet vervangen te worden maar het is wel gevaarlijk met de glassplinters die dan in je vingers kunnen komen. De glazen telefoonglaasjes zijn ook makkelijker aan te brengen, maar door de dikkere stof zijn ze niet met elk hoesje te combineren. De telefoonglaasjes van plastic zijn dunner en daardoor wel te combineren met hoesjes, maar ze zijn wel minder sterk door de minder kwaliteit stof.

 

Hoe breng je een screen protector aan?

Het aanbrengen is hetzelfde met de 2 verschillende screen protectors alleen is de een makkelijker dan de andere. Bij Telefoonglaasje.nl heb je goede screen protectors voor verschillende modellen die je smartphone goed beschermt tegen vuil, krassen en barsten. Voordat je begint plaatsen is het belangrijk dat het scherm goed schoon is zodat er geen vuil onder zit. Sommige bedrijven die de telefoonglaasjes maken hebben in de verpakking ook uitleg zitten over hoe je een telefoonglaasje moet plaatsen. Het plaatsen van een screen protector van plastic is lastiger want er komen snellen luchtbelletjes onder. Als die goedschoon is moet je ook de screen protector goed hebben liggen. Daarbij is het handig om het telefoonglaasje eerst op de onderkant te leggen en dan ervoor zorgen dat die recht komt te liggen zonder luchtbelletjes.