Kies het abonnement dat bij jou past

 

Wanneer je van plan bent om een nieuw abonnement af te sluiten, is het natuurlijk van belang dat je de aanbieding kiest de het meest voordelig is, en het best bij je persoonlijke wensen past. Daarom vergelijken de meeste smartphone – gebruikers vaak verschillende abonnementen, voordat ze een definitieve keuze maken.

Er zijn tegenwoordig zeer veel verschillende soorten abonnementen beschikbaar, die passen bij verschillende budgets en type levensstijl. Er zijn bijvoorbeeld mensen die op zoek zijn naar een nieuwe telefoon, en zoeken daarom de mooiste aanbieding inclusief een recentelijk smartphone model. Ook zijn er mensen die niet zo geïnteresseerd zijn in het nieuwste smartphone model, en liever een goedkope sim only aanbieding hebben, zodat ze kun oude toestel kunnen houden. T – Mobile heeft bijvoorbeeld een breed aanbod aan verschillende abonnementen. Zowel met toestel, als de T – Mobile sim only abonnementen. Ook kan men als zij een abonnement afsluiten bij T Mobile, gebruik maken van het ‘’Stel Samen & Stel bij’’.

Op deze manier kan men zelf een abonnement samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld bepalen hoeveel belminuten je per maand wil hebben, hoeveel SMSjes je wilt en hoeveel MB’s je wilt. Zo kan zelf een belbundel worden samengesteld, met verschillende aantallen belminuten. Daarnaast is de sim only van T – Mobile erg handig omdat in het buitenland dezelfde prijzen worden aangeboden. Dit betekent dat je geen risico loopt op extra kosten als je in de zomer van plan bent om naar het buitenland op vakantie te gaan. Ook zorgt dit ervoor dat je tijdens je vakantie gewoon gebruik kan maken van 4G internet. Zo is het toch mogelijk om in contact te blijven met familieleden terwijl je weg bent. Wat ook handig is, zijn de Basis sim only abonnementen. Deze bieden een eenvoudig en voordelig  mobiel abonnement, ook bij een lager verbruik.

Naast T – Mobile zijn er uiteraard nog andere providers die sim only abonnementen aanbieden. Neem bijvoorbeeld Ben. Het voordeel aan een Ben sim only abonnement is dat men de keuze heeft tussen een twee – jarig abonnement, of een maandelijks opzegbaar abonnement. Dit geeft men de keuze tussen flexibiliteit en de laagste kosten. Een ander verschil is te zien in de belminuten. Ben heeft ook de optie voor onbeperkte belminuten, dit is dus ideaal als je veel belt. Ben biedt klanten veel zelfstandigheid, ze hebben namelijk geen klantenservice, maar een website waarop klanten hun minuten kunnen inzien en zelf wijzigingen kunnen maken. Zeer handig dus, als je overdag geen tijd hebt om te bellen.