Telefoon kapot, wat nu?

Smartphones hebben vele innovatieve functies en zien er geweldig uit, maar helaas zijn de telefoons wel kwetsbaar. Laat u uw smartphone vallen, dan is de kans groot dat de telefoon kapot gaat. Zelfs als uw telefoon op een zacht oppervlak terecht komt.

Is uw telefoon onlangs gevallen en is het toestel hierdoor beschadigd? Dan vertellen wij u graag wat u in dit geval kunt doen.

Telefoon vervangen?

Veel mensen die hun telefoon laten vallen, kiezen ervoor het beschadigde toestel te vervangen. Het is misschien aantrekkelijk om gewoon een nieuw toestel te kopen als uw telefoon beschadigd is door een val, maar helaas is dit niet bepaald goedkoop. Een goede smartphone kost al snel enkele honderden euro’s en als u een van de nieuwste telefoons van dit moment wil kopen, bent u al snel duizend euro kwijt. Een dure grap!

Geld besparen met een reparatie

Wilt u uw telefoon niet vervangen, maar kunt u het toestel door de beschadiging niet meer gebruiken? Laat uw telefoon dan repareren. Een reparatie is altijd voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw toestel. Zelfs als uw telefoon ernstig beschadigd is. Door uw telefoon te laten repareren, kunt u dan ook veel geld besparen.

Tip: laat uw telefoon repareren door een expert

Wilt u dat uw telefoon goed gerepareerd wordt? Laat uw telefoon dan niet onderzoeken en repareren door een leek. Wij raden u aan uw telefoon te laten repareren door een ervaren expert. Alleen een ervaren expert kan uw toestel op de juiste manier repareren, voor een eerlijke prijs. Bekijk hier welke expert uw kapotte telefoon kan repareren.