Tweedehands of nieuw?

Wat is nou het verschil tussen een tweedehands IPhone en een nieuwe IPhone? Wat zijn de voordelen van een tweedehands IPhone en wat zijn de voordelen van een nieuwe IPhone?

Voordelen tweedehands IPhone

  1. Een tweedehands IPhone is meestal een stukje goedkoper dan een gloednieuwe IPhone. Dit is zeer positief voor mensen die het niet zo breed hebben, maar toch een nieuwe telefoon willen en/of nodig hebben. Een goedkope tweedehands IPhone is ook handig, als je de IPhone bijvoorbeeld voor zakelijke dingen nodig hebt en hier niet perse een gloednieuwe IPhone voor nodig hebt.
  2. Stel dat je perse een oud model wil van IPhone en deze is niet meer nieuw verkrijgbaar. Dan kan je deze misschien wel tweedehands kopen, want iemand heeft deze vast nog liggen die er van af wil.
  3. Je doet er een ander ook plezier mee. Iemand die zijn of haar IPhone verkoopt, wil er graag van af. Hij of zij heeft er wat geld voor gevangen en is van het toestel af en jij kunt volop van de telefoon gaan genieten.

Voordelen nieuwe IPhone

  1. De IPhone is nog niet gebruikt. Dat betekent dus dat je er zeker van kan zijn dat het toestel niet stuk is. Tenzij je een tweedehands IPhone zelf gaat ophalen of de verkoper de IPhone komt brengen, dan kun je wel checken of het toestel nog goed functioneert.
  2. Een nieuwe IPhone koop je meestal in een winkel. Dat betekent dat je het toestel meteen mee kan nemen. Als je de IPhone wil bestellen via internet, kijk dan wel goed via welke site je dit wilt gaan doen. Niet alle sites op het internet zijn te vertrouwen. In de winkel heb je de zekerheid dat je het toestel meteen mee kan nemen, als je een IPhone op internet besteld, moet je er of op wachten of je krijgt het toestel misschien helemaal niet binnen. Pas dus goed op met welke site je vertrouwt.
  3. Een nieuwe IPhone kun je ook krijgen bij een abonnement. Dat betekent dat je twee vliegen in een klap hebt (namelijk een IPhone en een abonnement) en goedkoper uit bent.

Wel moet je eerst je oude Vodafone abonnement opzeggen, voordat je een nieuw abonnement kan afsluiten.
 

Veel verschil is er niet tussen een tweedehands IPhone en een nieuwe IPhone. Pas alleen goed op of het wel vertrouwelijk is als je een IPhone aanschaft.

 

iphone