Wat kan er stuk aan een iMac?

Er gaan wel eens dingen kapot. Dit is natuurlijk erg vervelend. Zeker als het iets is met belangrijke dingen erop, zoals een computer. Van het merk Apple zijn er natuurlijk ook computers en laptops, niet alleen IPhones en IPods en Ipads. De computers van het merk Apple worden iMacs genoemd. Net als alle digitale dingen, kan een iMac ook wel eens kapot gaan. Maar wat kan er eigenlijk kapot aan een iMac?

Kapotte iMac

Helaas kan zoals andere elektronische apparaten, een iMac ook wel eens kapot gaan. Maar wat kan er eigenlijk kapot? En wat is er dan aan de hand? Stel, je bent aan het verhuizen en die vriend of vriendin die je helpt met verhuizen, laat een van de dozen vallen. Laat daar nou maar net die dure iMac in zitten. Dan zal je scherm misschien wel kapot zijn. Dit is natuurlijk zonde en op deze manier kun je natuurlijk niet op je computer werken. Het is mogelijk om het scherm te laten repareren of te laten vervangen. Je iMac kan natuurlijk ook opeens helemaal niet meer aan gaan. Dit kan aan de voeding liggen. De rede hiervan kan ook zijn dat de harde schijf misschien kapot is of de videokaart. Nog een ding dat kapot kan gaan bij een iMac is het toetsenbord of de muis. Probeer het eventueel eerst met nieuwe batterijen (indien je een draadloos toetsenbord en/of een draadloze muis hebt). Mocht dit niet helpen, moet je het toetsenbord of de muis laten maken of een nieuwe kopen.

Dit zijn een aantal dingen die stuk kunnen gaan bij een iMac. Op internet staat informatie hoe sommige dingen opgelost kunnen worden, wellicht kun je het zelf thuis oplossen. Zo niet, kan je de iMac laten repareren. Op internet staan ook reparateurs die gespecialiseerd zijn in producten van Apple. Ook is er nog altijd de iCentre, de winkel van Apple.

imac