Over ons

Op onze website vindt u meer informatie over het vergelijken van de verschillende mobiele telefoons die tegenwoordig worden aangeboden, evenals dat u meer informatie vindt over het vergelijken van abonnementen. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen prepaid en een sim only abonnement? Of tussen een abonnement met mobiele telefoon of een sim only abonnement?

Dergelijke verschillen zijn essentieel in het bepalen van uw keuze voor een bepaalde gsm of abonnement. Bij een prepaid simkaart kunnen de kosten bijvoorbeeld erg hoog oplopen als u veel mobiele data of belminuten gebruikt. Andersom wilt u ook niet betalen voor tegoed wat u niet gebruikt in een bepaalde maand.

 

Onafhankelijke vergelijkingstools

Wij geven u meer informatie over het vergelijken van mobiele telefoons en abonnementen, waarmee u maandelijks flink op de kosten kunt besparen. Veel mensen blijken namelijk te veel te betalen voor een abonnement of een toestel, zonder bijvoorbeeld gebruik te maken van de beschikbare mobiele data en belminuten. Dit is zonde, want een mobiel abonnement is in de meeste gevallen niet goedkoop! Daarbij kunt u het tegoed wat u iedere maand overhoudt niet meenemen naar een volgende maand.

Bent u van plan om binnenkort een nieuw abonnement af te sluiten met of zonder een mobiele telefoon? Laat u vooraf goed adviseren over de mogelijkheden die u heeft, zodat u nooit meer te veel betaalt. Weeg de verschillende mogelijkheden goed tegen elkaar af, zoals een abonnement of los toestel en een abonnement met veel mobiele data of juist met veel belminuten.